PGB-Zorg

Mijn kleine zusje, Chanel, is geboren met autisme. Het af en toe zorgen voor haar voelde altijd al heel goed en het ging me makkelijk af.

Toen ze ouder werd heb ik in overleg met mijn ouders een activiteiten programma voor haar opgezet. Ze reageerde erg goed op de paar uur 1 op 1 begeleiding per week. Ik merkte dat we met heel veel geduld kleine stapjes konden maken in haar ontwikkeling.

‘Sportbegeleiding is voor mij de perfecte combinatie tussen sport en zorgen.’

Ondertussen begeleid ik zowel jongeren als ouderen, ieder op zijn eigen specifieke manier. Voor de een is het een uur hardlopen en voor de ander een sportieve wandeling door het bos of een middag in een speelparadijs.

Om te kunnen werken vanuit de PGB moet er meestal een zorgovereenkomst worden opgezet. Ik kan u hierbij helpen.

Ik heb ervaring met:

  • -ADL
  • -Diabetes
  • -Epilepsie
  • -Autisme
  • -Syndroom van Down
  • -Verstandelijke Beperking